Rochie Elegantă Pentru Alăptare Sage Ink

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Seriimici

Serii mici

Articolele cu acest însemn sunt realizate în ediții limitate, pentru a păstra o doză necesară de unicitate de care să te bucuri.

Descriere

Rochia Sage este rochia potrivită pentru orice ocazie specială din acest sezon. Un aspect dantelat şi feminin şi o funcţie de alăptare foarte discretă sunt punctele forte ale acestei rochii superbe.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Rochie elegantă pentru alăptare, scurtă, cu aspect de dantelă fină

• Design inteligent – funcţie foarte discretă de alăptare

• Căptuşeală din ţesătură din bambus

• Mâneci scurte

• 47.5% Nylon, 47.5% rayon din bambus, 5% spandex

Informații despre brand

Destinate atât perioadei pre-natale cât și a celei de alăptare, articolele vestimentare Mothers en Vogue, proiectate în însoritul Singapore, îmbină inteligent confortul și esteticul pentru ca tu să poți să te simți mereu în largul tău, radiind frumusețe de asemenea. Prietene cu pielea și cu mediul și realizate din materiale ușoare și fine, acestea se pretează perfect tuturor tipurilor de ocazii pentru ca fiecare zi să fie o bucurie și mai mare.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta