Pantaloni impermeabili Rain or Shine

Brand: FRUGI

De la 155,00 RON 182,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Recenzie:
100% of 100
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Reciclat

Reciclat

Articolele cu acest însemn sunt realizate total sau parțial din materiale reciclate, pentru mai multă responsabilitate față de mediul înconjurător.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Pantaloni unisex impermeabili, realizaţi 100% din polyester reciclat, într-o nuanţă de bleumarin-indigo. Parte din colecţia Rain or Shine de la Frugi, pantalonii sunt perfecţi pentru a-i ţine pe cei mici uscaţi atunci când vremea e ploioasă.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Material repelent la apă

• Manşete elastic

• Elastic în talie

• Elemente reflectorizante

• Se strâng uşor şi sunt uşor de transportat, putând fi împăturaţi în propriul buzunar

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta