Pantaloni impermeabili Puddle Buster

Brand: FRUGI

De la 145,60 RON 182,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Reciclat

Reciclat

Articolele cu acest însemn sunt realizate total sau parțial din materiale reciclate, pentru mai multă responsabilitate față de mediul înconjurător.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Pantaloni tip salopetă, impermeabili şi uşori, realizaţi 100% din polyester reciclat. Cei mici vor putea sări în voie în orice baltă, fără a se uda.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Nuanţă veselă de galben, potrivită atât pentru fete, cât şi pentru băieţi

• Elemente reflectorizante

• Manşete elastice şi elastic în partea de jos pentru o fixare optimă peste cizme

• Bretele reglabile, cu închidere rapidă şi uşoară

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta