Top sarcină şi alăptare Nan alb

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

Top clasic alb, potrivit pentru perioada sarcinii și alăptării, datorită croiului practic și a design-ului inteligent care permite alăptarea discretă a bebelușului. Poate fi integrat cu încredere în orice ținută și purtat cu orice ocazie, chiar și după încheierea acestei perioade.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Top fără mâneci, destinat perioadei de alăptare, confecţionat dintr-un material foarte plăcut la atingere: 92% bumbac organic şi 8% elastan

• Facilitează alăptarea discretă datorită designului inteligent

• Poate fi purtat cu succes chiar şi după încheierea alăptării

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta