Tricou sarcină şi alăptare Noor, roşu dungi

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

Tricou cu deschizături pentru alăptare, roșu, cu dungi gri, croi ingenios și modern. Realizat din bumbac, material plăcut la atingere, care asigură aerisirea corespunzătoare și termoreglare. Poate fi purtat fără nicio problemă și după perioada alăptării, ceea ce reprezintă o investiție eficientă!

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Tricou pentru gravide şi pentru perioada de alăptare, confecţionat dintr-un material plăcut la atingere: 92% bumbac organic şi 8% elastan

• Facilitează alăptarea discretă datorită designului inteligent

• Imprimeu cu dungi

• Poate fi purtat cu succes chiar şi după încheierea alăptării, astfel că nu vei face o investiţie pentru doar câteva purtări

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta