Tricou din in copii Sand

Brand: PURE PURE

incepând de la 119,85 RON Preț standard 141,00 RON
Numai %1 ramase
In stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Natural

Natural

Articolele înscripționate „natural” sunt realizate din fibre din natură, produse de către plante sau prin intermediul proceselor geologice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Un tricou realizat din in, potrivit pentru zilele foarte calde. Este uşor de asortat cu alte piese vestimentare şi îi oferă celui mic tot confortul de care are nevoie la plimbare sau la joacă.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Croi lejer şi confortabil

• Protecţie UV naturală, testat conform Standardului Nr 4399 din Australia şi Noua Zeelandă• Material: 100% in, certificat GOTS

• Materialul poate prezenta mici noduri specifice inului

Informații despre brand

Naturalețea pură, calitatea pură, plăcerea de a combina moda cu grija și respectul față de mediu. Iată care sunt principalele atribute ale produselor Pure Pure. Brandul german are standarde înalte în ceea ce privește ecologia și sustenabilitatea, astfel că toate produsele lor te îndeamnă să te bucuri de natură și de tot ceea ce ea îți oferă.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra