Tricou copii Carsen Dino

Brand: FRUGI

De la 65,00 RON 119,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Tricou confortabil, ideal pentru anotimpul cald, realizat din bumbac organic de cea mai bună calitate. Vesel colorat şi cu aplicaţie cu dinozaur, acest tricou va deveni rapid preferatul baieţilor.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Tricou pentru băieţi, din bumbac organic, certificat GOTS

• Materialul este moale şi foarte confortabil

• Design modern, uşor de combinat cu pantaloni scurţi sau lungi sau cu salopete

• Băieţii pasionaţi de dinozauri vor fi încântaţi de acest tricou jucăuş

• Sezon: primăvară-vară

• Nu folosiţi înălbitori. Nu curăţaţi chimic

• Nu lăsaţi produsul în apropierea surselor de foc

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta