Top pentru sarcină şi alăptare bumbac organic Nelly Black

Brand: MILKER

De la 149,00 RON 198,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

O piesă basic ce reprezintă o alegere bună pentru garderoba ta, atât în perioada sarcinii, cât şi în perioada alăptării. Foarte confortabilă, uşor de asortat, realizată dintr-un material moale şi plăcut la atingere.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Realizat din 92% bumbac organic şi 8% elastan

• Facilitează alăptarea discretă datorită designului inteligent

• Culoare clasică, uşor de asortat

• Poate fi purtată cu uşurinţă chiar şi după sarcină şi încheierea alăptării, astfel că nu vei face o investiţie pentru doar câteva purtări

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta