Sutien alăptare din bambus organic Barbara, alb

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

Sutien cu design feminin, foarte practic, de culoare albă, confecționat din fibră de bambus, material prietenos cu pielea sensibilă. Fără cusături inconfortabile, sutienul asigură susținere și lejeritate în mișcare.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Sutienul este confecţionat din fibră de bambus, este moale şi confortabil

• Bretelele se pot desface cu uşurinţă, cu o singură mână

• Oferă o bună susţinere şi nu are cusături inconfortabile

• Fibra de bambus este foarte elastică, sutienul fiind astfel perfect pentru orice bust, în special în perioada în care dimensiunea bustului este în continuă schimbare.

• Foarte confortabil, poate fi purtat chiar şi în timpul somnului.

• Material: 75% bambus (cultură organică), 17% polyamida, 8% elastan

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 40°C, cu haine în culori similare.

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta