Sortator forme Zoo

68,00 RON
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Nontoxic

Non-toxic

Articolele cu acest simbol sunt realizate din materiale materiale non-toxice, sigure pentru sănătatea copiilor.

Natural

Natural

Articolele care au acest simbol sunt confecţionate din materiale naturale de cea mai bună calitate, cu grijă şi respect faţă de natură.

Reciclabil

Reciclabil

Articolele care au acest simbol sunt realizate din materiale durabile şi reciclabile, fiind prietenoase atât cu sănătatea celor mici, cât şi cu mediul înconjurător.

Descriere

O jucărie educativă, realizată din lemn şi vopsită cu vopsele pe bază de apă. Formele pot fi introduse prin găurile de pe cub, iar animăluţele de pe acestea fac joaca mult mai distractivă.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Vârstă18-24 luni, 2-3 ani
Informații

• Jucăria include cubul, capacul detaşabil şi cele 4 forme cu animale

• Dezvoltă capacitatea de coordonare mână-ochi şi motricitatea fină

• Jucărie educativă: copilul va învăţa să recunoască forme, culori şi animale

• Vârsta recomandată: 18 luni +

• Dimensiunile produsului: 13.7 cm x 13.7 cm x 13.7 cm

• Aruncaţi ambalajele înainte de a oferi jucăria copiilor. Este recomandată supravegherea de către un adult. Păstraţi instrucţiunile şi etichetele pentru a le putea consulta ulterior. Feriţi produsul de foc, temperaturi ridicate şi umiditate, deoarece acestea pot deteriora materialele din care acesta este realizat.

Informații despre brand

Având o vechime de peste 10 ani, brandul olandez Little Dutch oferă accesorii şi jucării deosebite şi sigure, contribuind astfel la dezvoltarea şi confortul de care are nevoie fiecare copil, încă de la naştere. Produsele au un design modern şi culori contemporane, fiind alegerea ideală pentru toţi cei care iubesc frumosul şi calitatea.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta