Set 3 body-uri cu mânecă scurtă (Roz/Alb/Gri)

De la 123,00 RON 176,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Colecția Basics de la Finn and Emma aduce calitatea în culorile simple. Pachetele cu 3 body-uri vin în culori mereu la modă, foarte ușor de asortat. Crează ținute reușite combinându-le cu celelalte piese uni sau cu imprimeurile deosebite.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• 100% bumbac organic, certificat G.O.T.S

• Vopsele non toxice, prietenoase cu mediul

• Design simplu

• Designul generos permite atât utilizarea scutecelor textile, cât și a celor de unică folosință

• Produs în India, în condiții etice de muncă

Informații despre brand

Realizate din materiale 100% organice, prietene chiar și cu cele mai sensibile tipuri de piele, hăinuțele ”Finn+Emma” își propun să fie răsfățuri pe care copiii tăi să le îmbrace zilnic cu zâmbetul pe buze. Unice prin design și poveștile pe care acestea le transmit celor mici, articolele vestimentare ale îndrăgitului brand american sunt de asemenea concepute 100% responsabil atât față de mediu cât și din punct de vedere social, pentru ca tu să ai certitudinea că ai făcut cea mai bună alegere atât calitativ cât și etic.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta