Salopetă de vară pentru fete Jay

Brand: FRUGI

De la 181,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Inspirată de florile insulelor Scilly, această salopetă este o ţinută confortabilă şi relaxată pentru zilele calde de vară. Purtată ca atare sau combinată cu alte piese, salopeta are elastic în partea de sus, astfel încât fetiţa se va putea îmbrăca singură într-o clipă.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Salopetă din bumbac organic, cu imprimeu floral

• Două buzunare

• Spălaţi în apă călduţă, pe dos, alături de haine în culori similare

• Nu folosiţi înălbitori. Nu curăţaţi chimic

• Uscarea în uscătorul automat se face la temperatură medie

• Călcaţi salopeta pe dos

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta