Salopetă scurtă vară, muselină ecru

Brand: PURE PURE

De la 125,00 RON 147,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Summersuit din muselină, cu un croi lejer care se aşază perfect peste scutec. Material uşor, perfect pentru zilele de vară.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Pantaloni scurţi, bufanţi, cu elastic moale şi mânecă scurtă

• Material: 100% muselină dublă din bumbac organic kbA, certificat GOTS, 125 g/m2

• Fibra de bumbac organic nu este tratată cu înălbitori sau coloranţi, iar bumbacul este cules din seminţe nemodificate genetic

• Se spală în maşina de spălat, devenind mai moale după fiecare spălare

• Fabricat în Europa

Informații despre brand

Naturalețea pură, calitatea pură, plăcerea de a combina moda cu grija și respectul față de mediu. Iată care sunt principalele atribute ale produselor Pure Pure. Brandul german are standarde înalte în ceea ce privește ecologia și sustenabilitatea, astfel că toate produsele lor te îndeamnă să te bucuri de natură și de tot ceea ce ea îți oferă.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta