Salopetă scurtă tricotată Luca Denim Blue

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Salopetă tricotată subţire, potrivită pentru anotimpul cald. Poate fi combinată cu tricouri, bodyuri, sau purtată ca atare.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Salopetă scurtă, realizată din bumbac organic tricotat

• Bretelele au două rânduri de nasturi, pentru o ajustare perfectă pe înălţime

• Capse între picioruşe, pentru ca schimbarea scutecului să fie rapidă şi uşoară

• Se combină uşor cu alte piese vestimentare

• Materialul este moale şi foarte plăcut la atingere

• Material: 100% bumbac organic, certificat GOTS, prietenos cu pielea

• Spălaţi la maxim 30 de grade

Informații despre brand

Simpatice și extrem de în vogă, hăinuțele ”Sense Organics”, unul dintre primele brand-uri cu adevărat eco-fashion, au fost parcă create special pentru omulețul tău mic cu vise mari. Realizate numai și numai din materiale organice și având la bază o întreagă filosofie concepută în jurul sustenabilității și eticii, aceste articole vestimentare îi vor oferi minunii tale tot confortul de care va avea nevoie în fiecare dintre aventurile sale ce vor urma.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta