Salopetă scurtă bebe Sloths

De la 112,00 RON 140,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Recenzie:
100% of 100
Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Dacă e momentul pentru joacă, e momentul pentru salopeta scurtă Finn and Emma. Confecționată din bumbac organic moale și plăcut la atingere, dispune de capse ușor de fixat, cu inserții de cocos. Acestea vor fi de ajutor atunci când copilul ar face orice altceva, în loc să stea la schimbat. O piesă esențială pentru copiii mereu activi.

Produsele din colecţia Sloths înveselesc şi cea mai monotonă zi prin imprimeul cu leneşi haioşi. Culorile unisex o fac potrivită atât pentru băieţi, cât şi pentru fetiţe, iar bumbacul organic folosit le asigură tot confortul.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• 100% bumbac organic, certificat G.O.T.S

• Vopsele non toxice, prietenoase cu mediul

• Capse fără nichel, cu inserții de cocos

• Produs în India, în condiții etice de muncă

Informații despre brand

Realizate din materiale 100% organice, prietene chiar și cu cele mai sensibile tipuri de piele, hăinuțele ”Finn+Emma” își propun să fie răsfățuri pe care copiii tăi să le îmbrace zilnic cu zâmbetul pe buze. Unice prin design și poveștile pe care acestea le transmit celor mici, articolele vestimentare ale îndrăgitului brand american sunt de asemenea concepute 100% responsabil atât față de mediu cât și din punct de vedere social, pentru ca tu să ai certitudinea că ai făcut cea mai bună alegere atât calitativ cât și etic.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta