Salopetă impermeabilă Rain or Shine Horse

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Salopetă impermeabilă pentru copii, cu glugă şi elemente reflectorizante, realizată din PET-uri reciclate. Uşoară şi confortabilă, salopeta se strânge cu uşurinţă în propriul buzunar, pentru a putea fi luată oriunde.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Material: polyester reciclat

• Impermeabilitate; 3000HH

• Repelent la apă, fără fluorocarbon, pentru a preveni petele şi pentru a extinde durata de viaţă a produsului

• Gluga oferă protecţie sportiă şi se fixează uşor

• Manşete cu elastic, 2 buzunare, etichetă pentru a scrie numele copilului

• Fermoar în partea din faţă, cu protecţie ce se închide cu scai

• Elastic în partea de jos, pentru o fixare optimă peste cizme

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra