Salopetă impermeabilă Let's Explore, pink melange

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Seriimici

Serii mici

Articolele cu acest însemn sunt realizate în ediții limitate, pentru a păstra o doză necesară de unicitate de care să te bucuri.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

Salopeta impermeabilă de culoare roz, realizată din softshell, pentru nevoile termice și de confort ale micilor prințese. Datorită proprietăților de rezistență la apă și zăpadă, salopeta poate fi purtată, în asociere cu alte straturi, chiar și în cele mai friguroase zile.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

·         Softshell-ul este un material subţire, format din trei straturi, care izoleaza termic foarte bine

·         Materialul este impermeabil, astfel că cei mici vor fi protejaţi de umeazeală în zilele ploioase sau chiar şi pe zăpadă

·         Poate fi purtată primăvara sau toamna, dar şi iarna, cu straturi corespunzătoare dedesut (combinată cu lână poate face faţă chiar şi în zilele reci)

·         Nu este voluminoasă: oferă libertate de mişcare atât la plimbare, cât şi în maşină, unde o salopetă foarte groasă poate împiedica strângerea corespunzătoare a centurilor

·         Manşete elastice atât la mâini, cât şi la picioare, pentru o fixare bună şi o protecţie optimă împotriva umezelii

·         Gluga îl protejează pe cel mic de ploaie şi vânt, putând fi reglată pentru a evita alunecarea acesteia

·         Două buzunare laterale, pentru a ascunde micile comori găsite la plimbare sau pentru a încălzi mânuţele celor mici

·         Rezistentă la apă – 10 000 mm. Permeabilitate la vapori – 3000 g

·         Fleece anti-scămoşare pe interior

·         Produs în Europa

·         Produs în serii mici, folosind cu grijă fiecare resursă

Informații despre brand

Realizate în serii mici, produsele IYA se aliniază perfect crezului nostru conform căruia pasiunea şi grija nu se exclud, ci ar trebui sa funcţioneze împreună. Cu grijă pentru fiecare resursă folosită şi atenţie la fiecare detaliu, mâini pricepute au creat produse de o calitate ireproşabilă, ce răspund exigenţelor părinţilor, dar mai ales nevoii de confort a celor mici.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra