Salopetă impermeabilă bebe Puddlepack roşie

Brand: KITE

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Reciclat

Reciclat

Articolele cu acest însemn sunt realizate total sau parțial din materiale reciclate, pentru mai multă responsabilitate față de mediul înconjurător.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Descriere

Să vină zilele ploioase şi bălţile distractive! Bebeluşul va fi protejat din cap până în picioare cu această salopetă foarte practică, rezistentă la apă, la vânt şi extrem de uşoară. Se strânge foarte uşor pentru a putea fi transportată oricând fără a ocupa mult loc.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Roşu cu imprimeu cu norişori crem

• Dispune de glugă, manşete elastice şi fermoar

• Este rezistentă la apă (3000 mm)

• Salopeta este confecţionată 100% din polyester reciclat

• Produs în China

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 40°C, cu haine în culori similare , nu folosiţi înălbitori

Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta