Salopetă din bumbac Dust Mint

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Seriimici

Serii mici

Articolele cu acest însemn sunt realizate în ediții limitate, pentru a păstra o doză necesară de unicitate de care să te bucuri.

Descriere

Potrivită atât pentru babywearing, cât și pentru purtare zilnică, salopeta realizată din bumbac natural, cu design modern și ingenios, va fi noua piesă vestimentară preferată a copilului tău. Lejeră, comodă și confortabilă, materialul este plăcut la atingere și asigură izolarea termică a copilului (în zilele răcoroase, se recomandă purtarea ei ca strat intermediar, sub o jachetă din softshell).

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Salopeta este perfectă şi pentru babywearing

• Manşetele sunt mai lungi, evitând astfel ridicarea lor atunci când bebeluşul se află în sistem. Pot fi îndoite, prelungind astfel durata de utilizare a salopetei

• Fermoarul nu restricţionează mişcările bebeluşului

• Dispune de o glugă detaşabilă, reglabilă

• Material: 80% bumbac, 20% polyester, 320g/m2, certificate Oeko Tex 100

• Fabricat în Europa

•Vă rugăm să verificaţi ghidul de mărimi pentru a alege varianta potrivită

Informații despre brand

Nimeni nu înţelege nevoile unei (viitoare) mame în materie de îmbrăcăminte mai bine decât o femeie care a trecut deja prin aceste etape. Produsele marca Fun2BEmum au apărut la iniţiativa unei mame, pentru a demonstra că sarcina sau perioada de după naştere şi hainele stilate şi confortabile nu se exclud reciproc. Realizate manual în Polonia şi orientate cu precădere spre sfera de babywearing, hanoracele, jachetele şi accesoriile pentru purtarea bebeluşului sunt realizate din materiale certificate şi au un design inteligent şi modern.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra