Salopetă cu glugă Snuggle Rainbow Walks

Brand: FRUGI

De la 224,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Recenzie:
100% of 100
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Confortabilă şi călduroasă, salopeta Snuggle este realizată din bumbac organic şi are un imprimeu vesel colorat, cu elefanţi.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Salopetă pentru bebeluşi, perfectă pentru primăvară sau toamnă

• Uşor de îmbrăcat, datorită închiderii cu fermoar

• Gluga îl va proteja pe cel mic de vânt, în zilele mai răcoroase

• Material: bumbac organic, certificat GOTS

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta