Rochiţă vară fetiţe Chameleon

Brand: KITE

De la 142,00 RON 177,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Gata să fie purtată iar şi iar, această rochiţă vaporoasă va întoarce privire tuturor în această vară. Inspirată de ţinutul pădurilor din Madagascar, rochiţa are un imprimeu interesant în nuanţe de verde. L-ai descoperit deja pe prietenul-cameleon din imprimeu?

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Rochiţa este realizată din bumbac organic 100%, material certificat GOTS

• Nu are mâneci, fiind perfectă pentru vară

• Micuţele prinţese vor fi încântate să danseze şi să se învârtă cu această rochiţă vaporoasă

• Fabricată în India

• Salopeta poate fi spălată în maşina de spălat automată, la 40 de grade

Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta