Rochie sarcină şi alăptare Lucia mov prăfuit, amestec lână

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Descriere

Rochia perfectă pentru sezonul rece, realizată dintr-o combinaţie de lână cu vâscoză, foarte confortabilă. Poate fi purtată atât în sarcină, cât şi în perioada alăptării, şi chiar şi după aceea, datorită designului inteligent.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Material combinat: 50% lână merino şi 50% vâscoză

• Design inteligent, deschidere ascunsă în partea de sus, care permite o alăptare discretă şi confortabilă

• Potrivită pentru sarcină şi alăptare

• Lâna asigură confortul termic necesar în sezonul rece

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta