Rochie sarcină şi alăptare Joole neagră

De la 244,00 RON 305,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

O rochie fluidă şi lejeră, potrivită atât în perioada sarcinii, cât şi în cea a alăptării. Broderia ascunde cu succes funcţia de alăptare.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Rochie pentru sarcină şi alăptare

• Funcţie discretă de alăptare pentru a putea să hrăniţi bebeluşul rapid şi confortabil

• Confecţionată din material prietenos cu mediul: 95% rayon din bambus şi 5% spandex

•Spălaţi în maşina automată, la temperatură redusă. Nu stoarceți, nu folosiți înălbitori sau balsam și nu uscați în uscător automat. Călcaţi la temperatură scăzută.

Informații despre brand

Destinate atât perioadei pre-natale cât și a celei de alăptare, articolele vestimentare Mothers en Vogue, proiectate în însoritul Singapore, îmbină inteligent confortul și esteticul pentru ca tu să poți să te simți mereu în largul tău, radiind frumusețe de asemenea. Prietene cu pielea și cu mediul și realizate din materiale ușoare și fine, acestea se pretează perfect tuturor tipurilor de ocazii pentru ca fiecare zi să fie o bucurie și mai mare.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta