Poncho sarcină şi alăptare bej

Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

Un accesoriu perfect pentru orice garderobă de toamnă sau iarnă. O piesă modernă şi foarte utilă pentru momentele în care ieşiti cu bebeluşul la plimbare.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Poncho-ul poate fi purtat atât în perioada sarcinii, cât şi în perioada alăptării

• Vă permite să hrăniţi bebeluşul rapid şi confortabil, oferindu-vă intimitate

• Confecţionat din material prietenos cu mediul: 100% rayon din bambus

•Spălaţi în maşina automată, la temperatură redusă. Nu stoarceți, nu folosiți înălbitori sau balsam și nu uscați în uscător automat. Călcaţi la temperatură scăzută.

Informații despre brand

Destinate atât perioadei pre-natale cât și a celei de alăptare, articolele vestimentare ”Mothers en Vogue” îmbină inteligent confortul și esteticul pentru ca tu să poți să te simți mereu în largul tău, radiind frumusețe de asemenea. Prietene cu pielea și cu mediul și realizate din materiale ușoare și fine în însoritul Singapore, acestea se pretează perfect tuturor tipurilor de ocazii pentru ca fiecare zi să fie o bucurie și mai mare.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta