Papuci din piele, copii, Argyle Marine

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Natural

Natural

Articolele înscripționate „natural” sunt realizate din fibre din natură, produse de către plante sau prin intermediul proceselor geologice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Papucei de casă pentru copii, confecționați în totalitate din piele naturală, rezistenți și flexibili. Sunt perfecți atât pentru purtarea în casă, cât și la plimbărică și grădiniță.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

Papucei de casă pentru copii, realizaţi din piele 100% atât în partea de sus, cât şi talpa

• Foarte flexibili, fiind perfecţi chiar şi pentru primii paşi ai bebeluşilor

• Elastic în partea de sus, pentru o fixare optimă

• Foarte confortabili

• Perfecţi pentru casă sau grădiniţă

Informații despre brand

Melton reprezintă combinaţia dintre designul danez şi confort, produsele fiind caracterizate de o calitate deosebită, culori durabile şi imprimeuri în tendinţe. Cu o atenţie deosebită acordată mediului înconjurător, majoritatea produselor Melton sunt realizate din materiale naturale, cum sunt bambusul, bumbacul, lâna şi pielea.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta