Papuci casă copii, lână Anthracite

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Natural

Natural

Articolele înscripționate „natural” sunt realizate din fibre din natură, produse de către plante sau prin intermediul proceselor geologice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Confecționați în totalitate din lână, material natural cu proprietăți izolatoare, care reține căldura, papuceii de casă pentru copii sunt extrem de confortabili, potriviți încă de la primii pași.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

Vă rugăm să verificaţi ghidul de mărimi şi să măsuraţi talpa copilului, pentru a alege mărimea potrivită

• Realizaţi din lână 100%, talpa din piele naturală

• Talpa este moale şi foarte flexibilă

• Prindere cu scai, rapidă şi uşoară

• Materialul lasă pielea să respire, asigurând totodată confortul termic în sezonul rece

• Perfecţi pentru casă sau grădiniţă

Informații despre brand

Melton reprezintă combinaţia dintre designul danez şi confort, produsele fiind caracterizate de o calitate deosebită, culori durabile şi imprimeuri în tendinţe. Cu o atenţie deosebită acordată mediului înconjurător, majoritatea produselor Melton sunt realizate din materiale naturale, cum sunt bambusul, bumbacul, lâna şi pielea.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta