Pantaloni tricotaţi bebe Pablo Light Olive

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Pantalonii se potrivesc perfect cu cardiganul Picasso, în aceeaşi nuanţă, formând cu acesta un set adorabil, ideal pentru plimbările din zilele răcoroase de toamnă.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Pantaloni tricotaţi pentru bebeluşi, cu model pe lateral

• Elastic în talie, pentru a facilita îmbrăcarea şi pentru mai mult confort

p>• Croiala este potrivită atât pentru fetiţe, cât şi pentru băieţi

• Materialul este certificat GOTS: bumbac organic 100%

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 30°C, folosind un ciclu de spălare pentru rufe delicate, cu haine în culori similare , nu folosiţi înălbitori, nu uscaţi în uscătorul automat.

Informații despre brand

Simpatice și extrem de în vogă, hăinuțele ”Sense Organics”, unul dintre primele brand-uri cu adevărat eco-fashion, au fost parcă create special pentru omulețul tău mic cu vise mari. Realizate numai și numai din materiale organice și având la bază o întreagă filosofie concepută în jurul sustenabilității și eticii, aceste articole vestimentare îi vor oferi minunii tale tot confortul de care va avea nevoie în fiecare dintre aventurile sale ce vor urma.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta