Pantaloni scurţi in Minty buline

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Pantalonii scurţi din in sunt ideali pentru zilele calde, fiind uşori şi foarte lejeri. Model casual, uşor de asortat, foarte confortabili.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Croială lejeră şi confortabilă

• Protecţie UV naturală, certificată conform standardelor din Australia şi Noua Zeelandă

• Material: 100% in

• Această ţesătură este hipoalergenică şi nu este tratată cu înălbitori sau coloranţi optici. Poate prezenta mici noduri, specifice inului

• Materialul este certificat GOTS şi a fost testat conform Standardului Nr 4399 Din Australia şi Noua Zeelandă şi clasificat în funcţie de culoarea materialului, astfel: culori deschise -> SPF 20-25, culori medii -> SPF 30-35, culori intense -> SPF 50+

• Fabricat în Europa

Informații despre brand

Naturalețea pură, calitatea pură, plăcerea de a combina moda cu grija și respectul față de mediu. Iată care sunt principalele atribute ale produselor Pure Pure. Brandul german are standarde înalte în ceea ce privește ecologia și sustenabilitatea, astfel că toate produsele lor te îndeamnă să te bucuri de natură și de tot ceea ce ea îți oferă.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta