Pantaloni lungi lână şi mătase, verzi

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Natural

Natural

Articolele înscripționate „natural” sunt realizate din fibre din natură, produse de către plante sau prin intermediul proceselor geologice.

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

Pantaloni practici şi comozi, călduroşi, realizaţi din lână organică şi mătase. Pot fi purtaţi ca atare sau ca şi strat intermediar iarna.

Mărimile produselor Cosilana sunt: 50/56, 62/68, 74/80, 86/92, 104, 116, 128, 140. Pentru mai multe detalii, consultaţi ghidul de mărimi.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Croiala este generoasă, banda din talie şi manşetele pot fi îndoite, putând fi purtaţi astfel mai mult timp

• Materialul rezistă la apă şi la murdărie, lâna fiind cunoscută pentru proprietăţile sale de auto curăţare, datorită lanolinei cu care este impregnată în mod natural. Spălarea este necesară rareori.

• Respiră bine şi reglează temperatura corpului, absoarbe transpiraţia şi menţine căldura la temperatura corpului

• Se recomandă spălarea manuală, dar se pot spăla şi în maşina de spălat, pe ciclul special pentru lână şi folosind un detergent special pentru materiale sensibile.

• Compoziţia materialului: 70% lână merinos organică, 30% mătase

• Lână certificată KBT

• Cosilana este producător certificat GOTS

• Fabricat în Germania

• Mărimea din ghid se referă la înălţimea copilului. În cazul în care copilul se află între mărimi, alegeţi mărimea mai mare

Informații despre brand

Cosilana crede cu tărie că viitorul copiilor este în mâinile noastre şi că un comportament conştient faţă de mediu duce la creşterea calităţii vieţii. Acesta este motivul pentru care toate produsele brandului german sunt realizate cu responsabilitate faţă de mediul înconjurător - bumbacul organic, lâna şi mătasea fiind tratate respectând cu stricteţe o serie de principii ecologice.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta