Pantaloni denim băieţi Sanetta Pure, albastru petrol

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Pantaloni pentru băieţi cu buzunare false şi şnur. Model casual, uşor de combinat cu alte piese vestimentare pentru a obţine ţinuta perfectă pentru orice ocazie.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Pantaloni din denim uşor elastic, realizaţi din bumbac organic 98% şi puţin elastan 2%

• Elastanul oferă un plus de confort şi elasticitate

• Talie cu elastic, pentru un plus de confort

• Materialul este certificat GOTS, fără să conţină substanţe chimice periculoase pentru pielea celor mici

Informații despre brand

Calitatea germană, atenția la detalii și grija față de mediu. Le găsești pe toate într-un echilibru perfect în fiecare articol ”Sanetta”. Destinate atât noilor născuți cât și copiilor, aceste hăinuțe sunt realizate dintr-un bumbac organic de cea mai bună calitate, putând avea de asemenea „super-puteri” precum impermeabilitatea sau protecția UV. Pentru ca tu să îți știi minunea sau minunile în siguranță. Mereu.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra