Pălării și ochelari de soare

Pentru ca cei mici să fie protejați de razele nocive ale soarelui, sunt importante atât produsele de protecție solară, cât și hainele și accesoriile adecvate. Înveselim ținutele verii cu pălării colorate și ochelari de soare cu protecție UV. Ai aici produsele potrivite pentru copiii mereu activi, pregătiți să exploreze plaje, parcuri sau păduri, în căutare de jocuri inedite. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Setare Direcție Ascendentă

Cei mici iubesc vara și timpul petrecut afară, dar atenția acordată protecției împotriva razelor nocive cade în sarcina părinților. 
Încă din primele luni de viață, în sezonul cald pălăria pentru bebe nu trebuie să lipsească dintre accesoriile luate la plimbare. Și copiii mai mari au nevoie de protecția oferită de un astfel de accesoriu estival, fie că este vorba despre o pălărie din in sau bumbac, ideal cu protecție UV. 
Pe lângă acestea, ochelarii de soare pentru bebeluși sau copii vor proteja ochii de razele nesănătoase, așa că nu ezita să îi ai la îndemână atunci când ieșiți afară.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine