Pălărie din in copii Floppy Dusty Orange

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Natural

Natural

Articolele înscripționate „natural” sunt realizate din fibre din natură, produse de către plante sau prin intermediul proceselor geologice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Pălărie din in, cu protecţie naturală UV SPF 30-35, perfecta pentru a completa ţinutele celor mici în zilele călduroase de vară.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Bor larg, uşor lăsat pe faţă

• Protecţie UV natural, testat conform Standardului Nr 4399 din Australia şi Noua Zeelandă

• Material: 100% in, 230 g/m2, certificat GOTS

• Fibră de in din Belgia, Franţa şi Lituania, netratată cu înălbitori sau coloranţi optici. Materialul este vopsit şi ţesut în Italia, folosind culori reactive, fără substanţe chimice interzise

• Materialul poate prezenta mici noduri specifice inului

• Design Pure Pure Germania. Fabricat în UE

Informații despre brand

Naturalețea pură, calitatea pură, plăcerea de a combina moda cu grija și respectul față de mediu. Iată care sunt principalele atribute ale produselor Pure Pure. Brandul german are standarde înalte în ceea ce privește ecologia și sustenabilitatea, astfel că toate produsele lor te îndeamnă să te bucuri de natură și de tot ceea ce ea îți oferă.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta