Pălărie ajustabilă din in, protecţie UV, Mint

Brand: PURE PURE

De la 83,00 RON 111,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Pălărie uşoară din in, cu protecţie UV, ideală pentru zilele de vară.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Pălărie cu bor dublat, larg, pentru protecţie optimă

• Bandă reglabilă cu şnur în jurul capului, pentru ajustare perfectă

• Se poate fixa cu şnur sub bărbie

• Protecţie UV naturală, certificată conform standardelor din Australia şi Noua Zeelandă

• Material: 100% in, 230 g/m2

• Este o ţesătură hipoalergenică, cu proprietăţi higroscopice. Pot exista mici noduri specifice inului

• Fibra provine din Belgia, Franţa şi Lituania, nu este tratată cu înălbitori sau coloranţi optici. Materialul este vopsit şi ţesut în Italia, folosind vopsele sigure

• Materialul este certificat GOTS şi a fost testat conform Standardului Nr 4399 Din Australia şi Noua Zeelandă şi clasificat în funcţie de culoarea materialului, astfel: culori deschise -> SPF 20-25, culori medii -> SPF 30-35, culori intense -> SPF 50+

Informații despre brand

Naturalețea pură, calitatea pură, plăcerea de a combina moda cu grija și respectul față de mediu. Iată care sunt principalele atribute ale produselor Pure Pure. Brandul german are standarde înalte în ceea ce privește ecologia și sustenabilitatea, astfel că toate produsele lor te îndeamnă să te bucuri de natură și de tot ceea ce ea îți oferă.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta