Pălărie ajustabilă din cânepă și bumbac Teddy Apricot

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Natural

Natural

Articolele înscripționate „natural” sunt realizate din fibre din natură, produse de către plante sau prin intermediul proceselor geologice.

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Cânepa oferă protecție naturală împotriva razelor UV, motiv pentru care pălăriile ManyMonths sunt o alegere optimă. Pălăriile Manymonths cu urechiușe vor fi adorate de cei mici.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

•Materialul oferă protecție UV naturală

•Este reglabilă pe toată circumferința

• Borul pălăriei poate fi prins în partea din față cu un nasture

•Măsurile mici permit prinderea cu șnur sub bărbie, pentru un plus de confort

• Material: 55% cânepă și 45% bumbac organic. 270 g/m2

•Cânepa are un impact minim asupra mediului, fiind una dintre cele mai ecologice și sustenabile alegeri când vine vorba despre materiale

Informații despre brand

Atunci când cumperi un produs ManyMonths poţi fi sigur că ai făcut o alegere bună. Cu o atenţie deosebită acordată întregului proces de producţie, hăinuţele cu design scandinav au în ele grija şi bucuria unei alegeri sustenabile şi naturale. Brandul işi propune să le ofere copiilor şi părinţilor siguranţa şi confortul celor mai bune materiale şi produse testate riguros chiar de familii ca voi şi ca noi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta