Marsupi Plus Natur

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

Ai 5% REDUCERE la plata online

Un marsupiu foarte compact, simplu de utilizat, practic şi rapid. Confecţionat din bumbac 100% bio, certificat GOTS.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Subtitle5% discount la plata online
Informații

• Marsupi Plus este realizat special pentru bebeluşi, optimizat pentru primele luni de viaţă – poate fi folosit de la 3.5 kg până la 15 kg.

Informații despre brand

Marsupi Plus este un produs românesc, dar cu prezenţă internaţională, creat de o familie cu trei copii, care a înţeles importanţa şi beneficiile unui marsupiu ergonomic, confortabil şi, mai ales, uşor de utilizat. Astfel, sistemele de purtare Marsupi Plus sunt uşor de folosit chiar şi pentru un părinte începător în purtarea bebeluşului, fiind recomandate cu drag de către tot mai multe persoane.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta