Mănuşi lână şi bumbac, cu şnur, Brown Melange

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Natural

Natural

Articolele înscripționate „natural” sunt realizate din fibre din natură, produse de către plante sau prin intermediul proceselor geologice.

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

Mănuşi pentru bebeluşi, moi şi călduroase, realizate din lână merinos şi bumbac. Mănuşile au manşete lungi şi nu au deget, fiind uşor de pus pe mânuţele mici.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Croiala este generoasă, manşetele lungi pot fi îndoite

• Material moale, fin şi confortabil, certificat GOTS

• Materialul rezistă la apă şi la murdărie, lâna fiind cunoscută pentru proprietăţile sale de auto curăţare, datorită lanolinei cu care este impregnată în mod natural

• Uşor impermeabilă, păstrând căldura chiar dacă este umedă

• Mărime unică, potrivită pentru aproximativ 0-9 luni. Lungimea totală este de 15 cm (9 cm partea cu fleece, 7 cm manşeta)

• Se recomandă spălarea manuală, dar se pot spăla şi în maşina de spălat, pe ciclul special pentru lână şi folosind un detergent special pentru materiale sensibile.

• Compoziţia materialului: 60% lână, 40% bumbac

Informații despre brand

Cosilana crede cu tărie că viitorul copiilor este în mâinile noastre şi că un comportament conştient faţă de mediu duce la creşterea calităţii vieţii. Acesta este motivul pentru care toate produsele brandului german sunt realizate cu responsabilitate faţă de mediul înconjurător - bumbacul organic, lâna şi mătasea fiind tratate respectând cu stricteţe o serie de principii ecologice.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta