Mănuşi copii Snow and Ski Indigo Stargazing

Brand: FRUGI

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Reciclat

Reciclat

Articolele cu acest însemn sunt realizate total sau parțial din materiale reciclate, pentru mai multă responsabilitate față de mediul înconjurător.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Mănuşi groase şi călduroase, perfecte pentru zăpadă sau ski. Mânuţele copiilor vor fi protejate de frig, iar joaca în zăpadă poate începe.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Perfecte pentru sezonul rece, mănuşile Frugi îi vor ţine de cald fetiţei tale.

• Realizate din polyester reciclat

• Interior căptuşit cu fleece

• Manşete cu elastic şi clipsuri pe margine, pentru o depozitare mai uşoară

• Imprimeu cu stele

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta