Salopetă din denim pentru bebeluşi

Brand: KITE

incepând de la 129,00 RON Preț standard 153,00 RON
Numai %1 ramase
In stoc
Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Această salopetă din denim subţire şi moale este modernă, confortabilă şi versatilă, astfel încât va fi purtată în diverse ocazii. Materialul este spălat într-o enzimă prietenoasă cu mediul, fiind astfel o alegere responsabilă, care oferă totodată calitate şi confort.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Bretele reglabile cu nasturi din lemn de cocos

• Material subţire şi confortabil

• Buzunar frontal

• 100% bumbac organic

• Produs în India

• Poate fi spălată la 40 de grade Celsius

• Vă rugăm să consultaţi ghidul de mărimi pentru a face alegerea optimă

Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra