Jachetă impermeabilă Rain or Shine Horse

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Reciclat

Reciclat

Articolele cu acest însemn sunt realizate total sau parțial din materiale reciclate, pentru mai multă responsabilitate față de mediul înconjurător.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Jachetă impermeabilă pentru copii, cu un design modern, jucăuș, într-o combinație de unicorni și floricele. Confecționată din polyester reciclat, din grijă atât pentru siguranța copiilor, cât și pentru mediul înconjurător.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Material: polyester reciclat

• Impermeabilitate; 3000HH

• Repelent la apă, fără fluorocarbon, pentru a preveni petele şi pentru a extinde durata de viaţă a produsului

• Glugă pentru protecţie optimă

• Manşete cu elastic, 2 buzunare, etichetă pentru a scrie numele copilului

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta