Jachetă Cocoon albastră

Brand: KITE

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Reciclat

Reciclat

Articolele cu acest însemn sunt realizate total sau parțial din materiale reciclate, pentru mai multă responsabilitate față de mediul înconjurător.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

Jacheta versatilă, într-un albastru marin, este o mică vedetă. Umplutura este realizată din materiale reciclate, iar jacheta este suficient de uşoară pentru a fi împachetată şi pusă în rucsac, dar totodată îi va ţine de cald celui mic în dimineţile răcoroase.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Jachetă cu glugă

• Închidere cu fermoar

• Imprimeu în interior

• Exterior şi căptuşeală: 100% naylon

• Umplutură din polyester reciclat 100%

• Produs în China

• Spălaţi în maşina automata la 30 grade C.

Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta