Rochie maternitate Londona

Brand: GO FUTURE

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Descriere

Rochia Londona este departe de a fi o rochie banală, în ciuda croielii simple. Fie că vei alege să o porți în timpul sarcinii, a alăptării sau pur și simplu pentru că este o rochie frumoasă, vei adora faptul că este confortabilă și sofisticată. Gulerul rotunjit adaugă un aer elegant acestei rochii cu mâneci lungi. La o întâlnire sau la o simplă plimbare, Londona va atrage mereu privirile. Este rochia ideală pentru birou.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Rochie multifuncțională: poate fi purtată înainte sau după sarcină, rochie pentru gravide, rochie pentru alăptare

• Permite alăptarea discretă și rapidă

• Rochie dreaptă, cu buzunare laterale şi mâneci lungi

• Material conform standardului 100 OEKO-TEX: 95% bumbac, 5% elastan

• Poate fi spălată în mașina automată la 30 de grade Celsius

• Nu stoarceți, nu folosiți înălbitori și nu uscați în uscător automat

• Nu folosiți balsam de rufe

• Spălați și călcați pe dos. Călcați la temperatură scăzută

Informații despre brand

Confortabile, chic și, poate cel mai important, inovatoare, hainele ”Go Future” se  adresează atât femeilor gravide cât și  proaspetelor mămici aflate în perioada de alăptare. Atenția la detalii, eleganța fără efort, design-urile și croiurile subtile handmade și desigur garanția germană a calității, combinată cu dragostea față de doamnele și domnișoarele care urmează să le îmbrace, reprezintă motivele pe care ți le recomandăm cu căldură. La urma urmei, de ce să nu strălucești și mai mult în această perioadă atât de specială?

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta