Gentuţă cu accesorii Flamingo Anais

188,00 RON 221,00 RON
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Reciclat

Reciclat

Articolele cu acest însemn sunt realizate total sau parțial din materiale reciclate, pentru mai multă responsabilitate față de mediul înconjurător.

Stimuleaza_dezvoltarea

Stimuleaza dezvoltarea

Articolele care au acest simbol contribuie la dezvoltarea motorie şi cognitivă a copiilor.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele care au acest simbol au în compoziţie materiale antialergenice, sigure pentru sănătatea bebeluşilor şi a copiilor.

Descriere

Un accesoriu ce va fi foarte îndrăgit de micuţele domnişoare, pentru un joc de rol care imită lumea

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Vârstă18-24 luni, 2-3 ani
Informații

• Gentuţa moale este dotată cu accesorii: cheie din lemn cu breloc, telefon, trusă de farduri, card, elastic pentru păr şi portomoneu

• Dezvoltă motricitatea şi simţul tactil

• Stimulează imaginaţia şi jocul de rol

• Vârsta recomandată: 18 luni +

• Dimensiuni produs: 19 x 21 x 8 cm

• Confecţionat din polyester reciclat (interior). Se curăţă la suprafaţă, cu ajutorul unei cârpe umezite.

• Aruncaţi ambalajele înainte de a oferi jucăria copiilor. Este recomandată supravegherea de către un adult. Păstraţi instrucţiunile şi etichetele pentru a le putea consulta ulterior. Feriţi produsul de foc, temperaturi ridicate şi umiditate, deoarece acestea pot deteriora materialele din care acesta este realizat

Informații despre brand

Cu o tradiţie de 25 de ani, Lilliputiens aduce culoare şi bucurie în lumea copiilor, transformându-le visele în jucării interactive adorabile. Fiecare personaj are o poveste şi un întreg univers ce aşteaptă să fie descoperit de către micuţii curioşi şi dornici de joacă. Brandul belgian acordă o atenţie deosebită protecţiei mediului înconjurător, folosind materiale naturale sau reciclate. Atenţia la detalii este prezentă şi în cazul ambalajului, care este certificat FSC, fiind realizat din materiale sustenabile, cu respectarea principiilor de protejare a pădurilor.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta