Salopetă din catifea Willow

Brand: FRUGI

incepând de la 155,00 RON Preț standard 191,00 RON
Numai %1 ramase
In stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

O salopetă colorată şi veselă ca un curcubeu, potrivită pentru zilele răcoroase. Fetiţa se va simţi foarte confortabil şi va fi pregătită de joacă şi plimbare oricând.

Bretelele se închid cu nasturi, îmbrăcarea făcându-se astfel foarte uşor şi rapid – un plus de confort pentru micuţele nerăbdătoare.

Elastic în zona braţelor şi a gleznelor pentru o aşezare perfectă.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Realizată din bumbac organic

• Spălaţi salopeta în apă călduţă, pe dos, alături de haine în culori similare

• Uscarea în uscătorul automat se face la temperatură medie

• Nu folosiţi înălbitori. Nu curăţaţi chimic

• Călcaţi materialul pe dos

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra