Dres lână fete Capsule Grey

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Toamna aceasta accesorizează rochiţele şi fustiţele cu dresurile Capsule. Realizate din lână, acestea sunt călduroase şi confortabile.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Material: 80% lână, 17% polyamida, 3% elastan

• Lâna este binescunoscută pentru caracteristicile sale deosebite, fiind un material natural care asigură şi păstrează confortul termic

• Poliamida face ca ţesătura să fie mai rezistentă, iar elastanul îi oferă elasticitate

• Materiale sunt certificate Oeko Tex Standard 100

• Talie elastică, vârful şi călcâiul întărite

• Fabricat în Letonia

Informații despre brand

MP Denmark produce de peste 75 de ani şosete şi colanţi, dedicându-se găsirii celor mai potrivite materiale şi modele pentru a asigura confortul necesar într-o viaţă activă. Produsele lor sunt apreciate şi îndrăgite, fiind realizate din materiale de cea mai bună calitate, certificate.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta