Curcubeu din lemn roz

108,00 RON
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Nontoxic

Non-toxic

Articolele cu acest simbol sunt realizate din materiale materiale non-toxice, sigure pentru sănătatea copiilor.

Natural

Natural

Articolele care au acest simbol sunt confecţionate din materiale naturale de cea mai bună calitate, cu grijă şi respect faţă de natură.

Reciclabil

Reciclabil

Articolele care au acest simbol sunt realizate din materiale durabile şi reciclabile, fiind prietenoase atât cu sănătatea celor mici, cât şi cu mediul înconjurător.

Descriere

O jucărie aparent simplă, dar atât de versatilă! Curcubeul este realizat din 8 arcuri din lemn, care se potrivesc perfect unul în celălalt.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Vârstă12-18 luni, 18-24 luni, 2-3 ani
Informații

• Jucărie din lemn, în culori pastelate, perfectă şi ca şi element de decor în camera bebeluşului

• Vopselele folosite sunt pe bază de apă, fiind sigure pentru sănătatea celor mici

• Dezvoltă capacitatea de coordonare mână-ochi şi motricitatea fină

• Stimulează imaginaţia

• Copiii pot găsi multiple variante de joacă: stivuire, crearea de diverse forme, aranjarea unui tunel pentru un trenuleţ sau a unor piste pentru maşinuţe

• Vârsta recomandată: 12 luni +

• Dimensiunile produsului: 5 cm x 23.5 cm x 11.5 cm

• Aruncaţi ambalajele înainte de a oferi jucăria copiilor. Este recomandată supravegherea de către un adult. Păstraţi instrucţiunile şi etichetele pentru a le putea consulta ulterior. Feriţi produsul de foc, temperaturi ridicate şi umiditate, deoarece acestea pot deteriora materialele din care acesta este realizat.

Informații despre brand

Având o vechime de peste 10 ani, brandul olandez Little Dutch oferă accesorii şi jucării deosebite şi sigure, contribuind astfel la dezvoltarea şi confortul de care are nevoie fiecare copil, încă de la naştere. Produsele au un design modern şi culori contemporane, fiind alegerea ideală pentru toţi cei care iubesc frumosul şi calitatea.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta