Costum de baie copii Bengal Bay, cu protecţie solară

Brand: FRUGI

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Reciclat

Reciclat

Articolele cu acest însemn sunt realizate total sau parțial din materiale reciclate, pentru mai multă responsabilitate față de mediul înconjurător.

ProtectieUV

Protecţie UV

Articolele cu această etichetă oferă protecție împotriva razelor nocive ale soarelui.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Descriere

Fetiţele vor fi gata de plajă, piscină şi soare cu acest costum de baie cu protecţie solară 40+. Mânecile şi gulerul înalt oferă protecţie sporită împotriva razelor ultraviolete.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Costumul este realizat din material certificat Oeko-Tex – amestec de poliester reciclat 85% şi elastan 15%

• Factor de protecţie solară UPF 40+

• Se închide cu fermoar la spate, fiind uşor de îmbrăcat şi foarte confortabil

• Observaţie: Dacă este folosită în mod regulat sau pentru perioade lungi de timp în apă cu clor, poate apărea decolorarea sau deteriorarea materialului. Vă rugăm să clătiţi bine cu apă curate, după folosire.

• Spălaţi doar de mână, în apă rece. Folosiţi doar detergent lichid, ecologic. Nu uscaţi în uscător automat sau în bătaia directă a razelor soareului. Nu călcaţi materialul. Nu curăţaţi chimic. Nu utilizaţi balsam sau înălbitor.

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta