Cardigan unisex tricotat Sanetta Pure Grey, bumbac şi mătase

De la 206,00 RON 275,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Cardigan confortabil, pentru fete şi băieţi, într-o nuanţă neutră de gri mélange. Oferă o senzaţie plăcută pe piele, datorită materialului moale, de înaltă calitate.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Cardigan cu buzunare, confecţionat din bumbac organic 80% şi mătase organică 20%

• Uşor de asortat şi de integrat în ţinute confortabile

• Se închide cu nasturi

• Materialul este certificat GOTS, fără să conţină substanţe chimice periculoase pentru pielea celor mici

• Spălaţi la 30°, folosind un ciclu de săplare uşoară. Nu folosiţi înălbitori, nu uscaţi în uscător automat şi nu călcaţi. Nu este recomandată curăţarea chimică.

Informații despre brand

Calitatea germană, atenția la detalii și grija față de mediu. Le găsești pe toate într-un echilibru perfect în fiecare articol ”Sanetta”. Destinate atât noilor născuți cât și copiilor, aceste hăinuțe sunt realizate dintr-un bumbac organic de cea mai bună calitate, putând avea de asemenea „super-puteri” precum impermeabilitatea sau protecția UV. Pentru ca tu să îți știi minunea sau minunile în siguranță. Mereu.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta