Cagulă din bumbac Jeans Melange

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Seriimici

Serii mici

Articolele cu acest însemn sunt realizate în ediții limitate, pentru a păstra o doză necesară de unicitate de care să te bucuri.

Descriere

Cagula este potrivită atât pentru bebeluşi, cât şi pentru copii mai mari, asigurându-le tot confortul termic de care au nevoie în zilele reci, protejându-i de vânt şi frig. Este reglabilă, deci poate fi folosită mai mult timp.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Vârstă0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni, 12-18 luni, 18-24 luni
Informații

• Mărime universală, potrivită pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 4 ani

• Are un şnur reglabil care permite o bună ajustare

• Poate fi folosită ca atare sau combinată cu jachetele şi hanoracele pentru babywearing din colecţia Fun2BeMum

• Este realizată din fleece anti-scămoşare, călduros şi respirabil 280g/m2

• Produsul este realizat manual, în Europa

Informații despre brand

Nimeni nu înţelege nevoile unei (viitoare) mame în materie de îmbrăcăminte mai bine decât o femeie care a trecut deja prin aceste etape. Produsele marca Fun2BEmum au apărut la iniţiativa unei mame, pentru a demonstra că sarcina sau perioada de după naştere şi hainele stilate şi confortabile nu se exclud reciproc. Realizate manual în Polonia şi orientate cu precădere spre sfera de babywearing, hanoracele, jachetele şi accesoriile pentru purtarea bebeluşului sunt realizate din materiale certificate şi au un design inteligent şi modern.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta