Botoşei pentru babywearing Mint, 0-12 luni

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Seriimici

Serii mici

Articolele cu acest însemn sunt realizate în ediții limitate, pentru a păstra o doză necesară de unicitate de care să te bucuri.

Descriere

Botoşeii fun2bemum sunt perfecţi pentru babywearing – sunt confecţionaţi din softshell pentru a oferi o protecţie optimă împotriva frigului şi a vântului. Totodată sunt reglabili pentru a putea fi purtaţi mai mult timp.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Protejează picioruşele celui mic în timpul plimbărilor din sezonul rece, cu ajutorul acestor botoşei confortabili şi călduroşi

• Nu va fi nevoie să cumperi mai multe perechi de pantofi – şnurul reglabil permite ajustarea acestora pe mărimea piciorului, pe măsură ce acesta creşte

• Pierderea papuceilor în timpul plimbărilor în sistemul de purtare nu va mai fi o problemă: sistemul de prindere cu elastic nu va permite căderea botoşeilor

• Confecţionaţi din softshell care permite aerisirea. 25 000g/m2/24h

• Dimensiuni: lungime talpă 12 cm, înălţime 17 cm

Informații despre brand

Nimeni nu înţelege nevoile unei (viitoare) mame în materie de îmbrăcăminte mai bine decât o femeie care a trecut deja prin aceste etape. Produsele marca Fun2BEmum au apărut la iniţiativa unei mame, pentru a demonstra că sarcina sau perioada de după naştere şi hainele stilate şi confortabile nu se exclud reciproc. Realizate manual în Polonia şi orientate cu precădere spre sfera de babywearing, hanoracele, jachetele şi accesoriile pentru purtarea bebeluşului sunt realizate din materiale certificate şi au un design inteligent şi modern.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra