Bluză tricotată băieţi Wilfred Dino

Brand: FRUGI

De la 96,00 RON 191,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Dinozaurul jucăuş va fi un partener de joacă şi de plimbare ideal pentru zilele mai răcoroase. Puloverul tricotat este vesel colorat: roşu, cu mâneci cu dungi bleumarin şi albe şi un dinozaur zâmbitor albastru.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Pulover tricotat din bumbac organic, certificat GOTS

• Material moale şi călduros

• Dinozaur cu maşinuţă în partea din faţă

• Combină-l cu o pereche de pantaloni sau de blugi şi ţinuta de plimbare e gata

• Sezon: primăvară sau toamnă

• Nu folosiţi înălbitori. Nu curăţaţi chimic

• Nu lăsaţi produsul în apropierea surselor de foc

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta